Pojačan saobraćaj ka Makedoniji i Crnoj Gori

Izvor: RTS, 01.Jul.2011, 11:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pojačan saobraćaj ka Makedoniji i Crnoj Gori

Saobraćaj u Srbiji je umerenog intenziteta, a veći broj vozila danas se očekuje na putevima ka Makedoniji i Crnoj Gori. Na graničnim prelazima zadržavanja do pola sata.

Prema podacima kojima raspolaže Auto-moto savez Srbije, saobraćaj je umerenog intenziteta, a veći broj vozila danas se očekuje na putevima ka Makedoniji i Crnoj Gori.

Zadržavanja putničkih automobila na graničnim prelazima sa Makedonijom i Crnom Gorom za sada su u oba pravca do pola sata, a >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << duže od 30 minuta ne čeka se ni na prelazima sa Hrvatskom, BiH, Mađarskom i Bugarskom.

Zbog radova na interventnoj popravci mosta na magistralnom putu M/17.1, deonica od GP Bezdan ka Hrvatskoj saobraćaj se preko mosta obavlja naizmenično jednom trakom uz semaforsku signalizaciju. Predviđeno je da radovi traju do 1. avgusta.

Na Kopaoniku, Zlatiboru, Crnom Vrhu kod Bora i oko Sjenice vidljivost je smanjena usled sumaglice i niske oblačnosti.

Vozači se upozoravaju da se na mnogim deonicama izvode radovi i da stoga budu oprezniji.

Na deonicama trasiranim kroz stenske useke i klisure učestala je pojava odrona.

Zbog izvođenja radova na rekonstrukciji Zrenjaninske petlje na autoputu E-75, od 1. jula će za saobraćaj biti zatvoreno isključenje sa autoputa E-75 iz pravca Subotice ka Novom Sadu.

Alternativni pravac za sva vozila iz smera Subotice ka Novom Sadu je preko Temerinske petlje.

Za saobraćaj je zatvorena kolovozna traka autoputa E-75 u smeru od Šida ka Beogradu, od Servisnog centra do isključenja za Zemun i Surčin na petlji Tošin bunar. Saobraćaj na ovoj deonici se odvija dvosmerno kolovoznom trakom od Beograda ka Šidu.

Zatvorena je deonica autoputa E-75 iza petlje Lasta u dužini od 1.600 metara u smeru od Beograda ka Nišu.

Zabranjen je saobraćaj preko mosta Gazela u oba smera za sva teretna vozila čija je ukupna težina preko 3,5 tone.

Zatvorena je naplatna rampa "Tranšped" na auto-putu Beograd-Niš, u smeru ka Nišu, zbog čega se vozila usmeravaju na sledeću naplatnu stanicu Vrčin.

Od 16. maja počeli su radovi na deonici od spoja izlaza iz Požarevca i M-25.1 do Bratinca, a saobraćaj na njoj će biti potpuno obustavljen do 10. jula.

U toku su radovi na magistralnom putu M-5 Paraćin-Zaječar, deonica Selište-Lubnica, zbog rehabilitacije puta, biće izmenjen režim saobraćaja i biće povremene obustave saobraćaja na pojedininim deonicama do 15. novembra.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

A M S S: Popodne veći broj vozila ka Makedoniji i Crnoj Gori

Izvor: S media, 01.Jul.2011

Saobraćaj u Srbiji je umerenog intenziteta. Veći broj vozila očekuje se tokom popodneva na putevima ka Makedoniji i Crnoj Gori. ..Auto-moto savez Srbije saopštio je da se u poslepodnevnim satima očekuje veći broj vozila ka Makedoniji i Crnoj Gori...Zadržavanja putničkih automobila na graničnim...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.