Mihajlo Milavić glumac pete večeri Filmskih susreta

Izvor: JuznaSrbija.info, 30.Avg.2018, 19:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlo Milavić glumac pete večeri "Filmskih susreta"

Za najboljeg glumca, pete festivalske večeri niških Filmskih susreta, publika je izabrala mladog Mihajla Milavića, protagonistu filma „Zlogonje“.

Gledaoci su, pored glasanja, svoje oduševljenje Mihajlovim tumačenjem lika dečaka koji je rođen sa parcijalnom cerebralnom pralizom, iskazali i nakon filma, gromoglasnim višeminutnim aplauzom.

Četrnaestogodišnjem Mihajlu ovo >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << je prva uloga, a sudeći po reakcijama publike i kritike pred njim je velika karijera.

Pored filma „Zlogonje“ Raška Miljkovića, sinoć je prikazano i ostvarenje Petra Pašića „O bubicama i herojima“. Večeras su na repertoaru filmovi „Žaba“, u režiji Elmira Jukića, i „Comic Sans“ reditelja Nevia Marasovića.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

Vlasta Velisavljević najbolji glumac pretposlednje večeri Filmskih susreta

Izvor: JužneVesti.com, 31.Avg.2018, 13:08

Publika na Letnjoj pozornici izabrala je Vlastu Velisavljevića za najboljeg glumca šeste večeri niških Filmskih susreta. Najstariji glumac na festivalu nagrađen je od gledalaca za malu, ali upečatljivu ulogu u filmu Žaba. Večeras se uz dodelu zvaničnih nagrada zatvara niška filmska smotra...“Simpatični...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.