Komedija Vrati mi ime u bioskopima od 14. marta 2013. godine

Izvor: NC magazin, 12.Mar.2013, 21:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Komedija Vrati mi ime u bioskopima od 14. marta 2013. godine


Naslov originala: Identity Thief
žanr:komedija
Režija:    Seth Gordon
Scenario: Craig Mazin, Jerry Eeten
Uloge: Jason Bateman, Melissa McCarthy, Jon Favreau, John Cho, Amanda Peet,...

Jason Bateman (Kako se rešiti šefa) i Melissa McCartney (Deveruše) tumače glavne uloge u filmu "Vrati mi ime", urnebesnoj komediji u kojoj je običan čovek prisiljen da preduzme ekstremne mere kako bi sprao ljagu sa svog imena.

Pokušavajući da ne izgubi sve pošto mu je identitet ukraden, saznaće da u borbi sa dugom za kredit može lako da se poludi. Za to vreme kraljica šopinga, Diana, živi lagodnim životom na periferiji Orlanda (Florida) i kupuje sve što poželi. Postoji samo jedna caka: ime koje koristi je Sendy Bigelow Patterson, a ono pripada računovođi (Bateman) koji živi na drugom kraju Amerike, u Denveru.

Optužen za niz zločina, nevini čovek pokušava da se opravda pred policijom koja je zatrpana drugim poslovima i nije previše zainteresovana da mu pomogne. Ostavljen na cedilu, pravi Sendy Bigelow Patterson kreće na jug da sam pronađe prevarantkinju.Sa rokom od nedelju dana da je uhvati pre nego što se njegov svet raspadne, Sendy kreće na put dug tri i po hiljade kilometara da se suoči sa ženom koja mu zagorčava život. I dok na putu do Kolorada pokušava da je podmiti, obrlati i privoli da mu pomogne, otkriće koliko je teško povratiti svoje ime.



Nastavak na NC magazin...






Povezane vesti

Premijera komedije “Vrati mi ime” u bioskopu “Cineplexx”

Izvor: DANuBeogradu.rs, 13.Mar.2013, 10:40

Komedija “Vrati mi ime” (Identity Thief) premijerno će biti prikazana 13. marta od 20.00 u bioskopu “Cineplexx Delta City”. Džejson Bejtman i Melisa Makarti tumače glavne uloge u urnebesnoj komediji u kojoj je običan čovek prisiljen da preduzme ekstremne mere .. Pročitaj višeThe post Premijera...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NC magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NC magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.