Izašao poster za Anđelinin film o Bosni!

Izvor: NaDlanu.com, 24.Nov.2011, 12:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izašao poster za Anđelinin film o Bosni!

Film koji od prvih nagoveštaja intrigira javnost sa ex-Yu prostora - rediteljski debi Anđeline Džoli smešten u vihor rata u Bosni - dobio je svoj poster!

Rediteljsko-scenaristički debi popularne glumice Anđeline Džoli, nakon trejlera, dobio je i svoj zvanički poster koji izgleda baš ovako kao što možete videti na fotografiji. Drama smeštena tokom građanskog rata u Bosni devedesetih godina je priča, kako Anđelina kaže, "o onome što se dešava ljudima, ne samo ovom paru". >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << - To je priča o ocu i sinu, o sestrama, majci i detetu, prijateljima. O onome što se dešava svim ovim različitim odnosima kada živiš unutar rata, čak iako su ti odnosi odlični, jaki, puni ljubavi i bliski - objasnila je Anđelina emotivnu pozadinu filma "U zemlji krvi i meda" (In The Land Of Blood And Honey).Film koji će u svetu, što je veoma interesantno, biti distribuiran na maternjem jeziku glumaca, tj. srpsko-hrvatsko-bošnjačkom, u bioskope u Njujorku i Los Anđelesu stiže 23. decembra. Šira distribucija se očekuje u januaru. Nakon pogledanog TREJLERA možemo vam samo reći da nam preostaje da čekamo čudo da se desi, pa da ovaj film ostavi neki dublji trag. Ipak, setimo se, scenario je nastao za dva dana?!

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.