Film Divlja krv od 3. aprila u Dvorani kulturnog centra

Izvor: NC magazin, 01.Apr.2011, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Film Divlja krv od 3. aprila u Dvorani kulturnog centra

Žanr: drama
Reditelj: Marco Tulio Giordana
Uloge: Monica Bellucci, Luca Zingaretti

Film italijanskog autora Marca Tulia Giordana “Divlja krv” (Sanguepazzo aka Wild Blood) sa Monicom Bellucci i Lucom Zingarettijem u glavnim ulogama, prikazivaće se u Dvorani kulturnog centra od 3. aprila, u terminima od 18h i 20.30h.

U zoru 30. aprila 1945. godine, pet dana posle oslobođenja, u predgrađu Milana pronađena su beživnotna tela Osvalda Valentija i Luize Feride, čuvenog glumačkog para iz vremena Musolinijeve diktature. Idoli publike i najveće zvezde filmova koje je podržavao fašistički režim, sa lakoćom igrajući uloge varalica i bezdušnih žena, njih dvoje su neprestano skandalizovali malograđansku Italiju. Zavisni od droge i skloni seksualnom promiskuitetu, živeli su život perverzniji od onog na filmu.

Nastavak na NC magazin...






Povezane vesti

Izraelski film na "kratkom metru"

Izvor: B92, 02.Apr.2011, 11:15

Izraelski film "Napredovanje" mlade autorke Širli Berkovic biće prikazan 2. aprila u Dvorani kulturnog centra, u takmičarskom programu 58. beogradskog festivala dokumentarnog i kratkometražnog filma...Rediteljka je gost ovogodišnjeg festivala i razgovaraće sa publikom posle projekcije, koja počinje...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NC magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NC magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.