Anđin film o Bosni: U zemlji krvi i meda

Izvor: S media, 17.Maj.2011, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anđin film o Bosni: "U zemlji krvi i meda"

Film koji je Anđelina Džoli režirala a čija radnja je smeštena u Bosni, konačno je dobio svoj naziv: "U zemlji krvi i meda". Premijera je zakazana za 23. decembra.

Radni naziv prvog filme Anđeline Žoli čija se radnja odvija u Bosni bio je “Bezimena ljubavna priča”, a konačno je dobila i zvanični naziv “U zemlji krvi i meda”.

Novi "Pirati s Kariba" 18. maja!

Džordžu Kluniju ponuđena uloga u >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << gej filmu

Napaljena Dženifer Aniston u novoj ulozi (VIDEO)

Kako prenosi “Hollywood Reporter” zvanična premijera ovog filma je zakazana za 23. decembar u Americi.

- To je težak film i želite da pronađete pravi naslov koji će zaista pomoći gledaocu da zna u šta se upušta. Film je specifična priča o ratu u Bosni, ali je takođe i univerzalna priča. Htela sam da ispričam priču o tome kako na ljudske odnose i ponašanje utiče život u ratnom okruženju - izjavila je Anđa.

- Bivša Jugoslavija ima bogatu istoriju dramske umetnosti, glumci su bili odlični i bila mi je čast da radim s njima. Veoma sam uzbuđena da svi vide njihov neizmeran talenat - istakla je holivudska zvezda.

(Blic)
Pogledaj vesti o: Anđelina Žoli

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Anđelinin film o Bosni zove se „U zemlji krvi i meda"

Izvor: Lola.rs, 17.Maj.2011

Film čija je radnja smeštena u Bosni i Hercegovini, a u kome igraju brojni glumci iz regiona, zvaće se „In the Land of Blood and Honey" (U zemlji krvi i meda/dobra i zla). Zvanična premijera ovog filma je zakazana ..

Nastavak na Lola.rs...

Džim Džarmuš planira film o vampirima

Izvor: S media, 18.Maj.2011, 01:56

Režiser Džim Džarmuš sprema se da snimi film o vampirima, a ulogu jednog od vampira poveriće Majklu Fasbinderu, preneo je u utorak filmski magazin Empajer...U glumačkoj ekipi biće i Tilda Svinton, Mija Vasikovska i Džon Hert. Džarmuš film opisuje kao vampirsku ljubavnu priču u kojoj će Fasbinder...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.