Džim Džarmuš planira film o vampirima

Izvor: S media, 18.Maj.2011, 01:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džim Džarmuš planira film o vampirima

Režiser Džim Džarmuš sprema se da snimi film o vampirima, a ulogu jednog od vampira poveriće Majklu Fasbinderu, preneo je u utorak filmski magazin Empajer.

U glumačkoj ekipi biće i Tilda Svinton, Mija Vasikovska i Džon Hert. Džarmuš film opisuje kao vampirsku ljubavnu priču u kojoj će Fasbinder ("Prokletnici"), Tilda Svinton ("Majkl Klejton") i Mija Vasikovska ("Alisa u zemlji čuda") tumačiti vampire.

Povratak "Porodice Kremenko" (VIDEO)
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<
Novi "Pirati s Kariba" 18. maja!

Džordžu Kluniju ponuđena uloga u gej filmu

"Godinama razmišljam o tom filmu. S nestrpljenjem čekam da ga snimim s izvanrednim saradnicima", rekao je Džarmuš. Snimanje je zakazano za početak iduće godine, a radnja će se odvijati u Maroku, Nemačkoj i SAD-u.

(Beta)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.