5 filmova Dženifer Aniston koje vredi odgledati

Izvor: NaDlanu.com, 16.Nov.2013, 22:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

5 filmova Dženifer Aniston koje vredi odgledati

Mnogi je se sećaju kao Rejčel iz Prijatelja. Naravno, svi se sećaju da je bivša žena Bred Pita koju je prevario sa Anđelinom Žoli. Malo ko je svestan, da je nakon tog razvoda njena glumačka karijera procvetala.

Razvila se kao glumica, postala upečatljiva pojava na ekranu, a ovo su filmovi koji definitivno neće biti bacanje vremena.1. Marli i ja Mladi par nabavlja psa, ali, niti je u pitanju bilo koji par, niti bilo koji pas. Par su Dženifer Aniston i Oven Vilson, a pas je prelepi >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << svetli labrador koji je ujedno pas iz pakla. To je krznena napast koja je u stanju da pojede, pokida, uništi sve što mu se nađe na putu, a mi pratimo njega i njegovu porodicu kroz njegov život u ovoj porodičnoj komdiji. Nasmejaće vas i možda pomalo rastužiti one mekšeg srca, ali, kad se sve sabere, vreme provedeno u gledanju nećete ni osetiti.2. Wanderlust Par sa Menhetna – Anistonova i Pol Rad – ostaje iznenada bez posla. Pokušavaju da se snađu, ali, kad vide da im baš i ne ide, pokušavaju da žive u ruralnoj komuni gde vlada „slobodna ljubav“. Simpatična komedija, idealna za opuštanje.3. Raskid Komedija, drama, romansa – ovaj film ima sve! Na samom početku filma gledamo dvoje ljudi koji ne mogu da budu više različiti, ali, ipak se vole, i žive zajedno. Međutim, preko nekih problema se ne može tako lako preći, i oni raskidaju. Međutim, u Čikagu nije lako naći velik i lep stan, a oni su zajedno uložili novac u stan u kom žive. Od tog trenutka, film je niz smicalica u borbi Vinsa Vona sa Dženifer – ko će uspeti da izbaci svoju bolju polovinu na ulicu?4. Just go with it Uprkos tome što je dobio više nominacija za Zlatnu malinu, film je fenomenalan. Adam Sendler i Anistonova su kolege, tj. on je njen šef, ali, da bi zadobio devojku koju je upoznao, on ispreda priču o svojoj bivšoj ženi i deci. Tu stupaju na scenu Dženifer i njena deca koji glume njegovu porodicu, a mreža laži se upliće sve čvršće, a vi sedite na ivici stolice u iščekivanju ko će se saplesti i koliko jako će udariti. 5. Upoznajte Milerove Ova hiperaktivna komedija prati dilera droge, striptizetu, štrebera i „opasnu“ devojčicu, koji pokušavaju da preko granice sa Meksikom provuku pun kombi droge. Brzi preokreti, malo crnog humora, striptiz Dženifer Aniston – pogled se prosto lepi za ekran.Zanimljive činjenice o njoj za koje niste znali:- kad je imala 11 godina, slika koju je uradila se našla u postavci Metropoliten muzeja Umetnosti.- u septembru 2007. godine je sa Anđelinom Žoli delila Ginisovu titulu najmoćnije žene sveta.- izgubila je 15kg kad joj je agent rekao da zbog težine ne dobija uloge- plaši se letenja- pre nego što je postala glumica, radila je kao kurir, konobarica, recepcionerka i telemarketer.T.D.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.