Nastupom Zorane Pavić u petak 22. novembra počinje Siti fest

Izvor: JuznaSrbija.info, 20.Nov.2019, 13:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastupom Zorane Pavić u petak 22. novembra počinje "Siti fest"

Cilj festivala je pre svega edukacija mlađe generacije na temu pop kulture na zabavan način. Kulturna istorija i uticaj muzike sa ovih prostora dva su neraskidiva pojma, i muzika jeste obeležila i uticala na sve segmente života.

Dakle, prikazivanjem kvalitetnih filmova, inspirativnim razgovorima sa atraktivnim gostima koji stavom i imidžom podržavaju radoznalost, želju za istraživanjem i intelektualnim usavršavanjem, i pažljivo odabranim koncertima, pokušaćemo >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << da napravimo jedinstvenu atmosferu festivala. Glavna karakteristika festivala biće stilska raznovrsnost u dokumentarcima. Festival će biti dostupan za sve zainteresovane posetioce i ulaz se neće naplaćivati. Na ovaj način biće povećana i poboljšana ponuda događaja iz kulture Grada Niša. Zahvaljujući festivalu naš grad će posetiti i ljudi iz filmske produkcije, koji će biti naši gosti, upoznati se sa našom kulturom, tradicijom i istorijom.

Osim što će niška publika imati prilike da pogleda najnovija dokumentarna dostignuća, festival će biti obogaćen i muzičko scenskim programom, koji je planiran posle završetka filmskih projekcija.
Pogledaj vesti o: Fest

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.