PIVO ILI TRUBE ?

Izvor: Kurir, 18.Avg.2010, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PIVO ILI TRUBE ?

Dva velika festivala održavaju se istovremeno. Beograđani prednost daju festivalu piva na Ušću, koji je već osvojio svet

Piti ili piti, pitanje je sad!

Ne, nismo pogrešili: samo smo postavili dilemu da li ići u Guču, na Sabor trubača, ili se spustiti do Ušća, na Bir fest. Tačnije, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << naša dilema je: svadbarski kupus i domaća rakija ili hladno pivce i grickalice?

Još kraće: trubači ili rokenrol?

Na Ušću se od večeras toči više desetina različitih vrsta piva, a sviraju najkvalitetniji domaći i poneki strani bend. U Guči se sa svih strana čuju trube, a uz trube idu rakija, kupus, jagnjetina, prasetina, roštilj...

Jedno je sigurno: na oba festivala toče se enormne količine alkohola i sluša sjajna muzika - kako ko šta voli. Pa gde ćete bolje?

Beograđani ne mogu baš tako lako da se odluče gde je lepše. Ipak, prednost daju Bir festu jer je bliži i jeftiniji. Hladno pivce i rok su među žiteljima glavnog grada odneli pobedu nad domaćom rakijom i trubama.

GLAS NARODA Šta više volite: trubače ili rokere?

Jelena ZukanoviĆ (19), studentkinja

- Nemam ništa protiv Guče, ali muzika i atmosfera na Bir festu mi mnogo više odgovaraju.

Čedomir Radin (26), student

- Potpuno mi je svejedno. Ako baš moram da se odlučim, izabrao bih Bir fest jer je u Beogradu.

Jagoš Medenica (38), ekonomista

- Guča, koja je sama po sebi fenomen. Ni Bir fest nije loš, ali ipak glasam za trubu.

Nataša Lukić (34), službenica

- Bir fest više odgovara mom temperamentu. Bila sam u Guči pre nekoliko godina i neću više.
Pogledaj vesti o: Hladno pivo

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.