PERPETUUM MOBILE@BITEFARTCAFE

Izvor: Plakatt.com, 24.Feb.2010, 15:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PERPETUUM MOBILE@BITEFARTCAFE


Bitef Art Cafe, Beograd
Saturday 27 Feb 23:00

Bend postoji od 1998. godine. U novom sastavu deluje od 2003. sa pevačicom Mikom, a 2005 se pridružuje i pevač Zoran Šandorov. Krajem 2008, na mesto pevačice dolazi Danka Adamov.
Grupa se profilisala i razvijala kroz mnogobrojne nastupe po poznatim klubovima i prostorima, kao i na raznim festivalima u Vojvodini i Beogradu, od kojih su najznačajniji Exit Festival, Beogradski Beer Festival i Beogradski Sport Fest. Bend je takodje nastupao i u Budimpesti.
Okolnosti u okruženju u vreme nastanka benda su invazija kiča, nepostojanje prostora i medija koji podržavaju izvođenje autorske muzike benda Perepetuum Mobile. Filozofija postojanja i rada benda je u početku (s obzirom na okolnosti) bila izvođenje tuđih kompozicija i muzičkih pravaca. Presecanjem ukusa svih članova benda na zajedničkoj talasnoj dužini, vremenom se te kompozicije i pravci kristališu u fusiju nekoliko stilova: VOCAL HOUSE, ACID JAZZ, FUNKY, JAZZ ROCK...
Ulaz se plaća 200rsd. Info / reserve 063 594 294
Pogledaj vesti o: Beer fest

Nastavak na Plakatt.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Plakatt.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Plakatt.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.