Izvor: Kurir, 25.Avg.2008, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beer fest posetilo 600.000 ljudi

BEOGRAD, 25. avgusta (Tanjug) - Šesti Beogradski festival piva "Bir fest", koji je završen jutros, tokom pet dana posetilo je više od 600.000 ljubitelja piva i dobre muzike, izjavio je danas direktor marketinga Beogradske kulturne mreže Dejan Grastić. Ističući da je time oboren rekord u broju posetilaca festivala, Grastić je kazao Tanjugu da je će u narednih nekoliko dana biti poznati precizni podaci, ali da je sigurno da je ovogodišnji ""Bir fest"" privukao najaviše domaćih i stranih postilaca.
Pogledaj vesti o: Pivo,   Fest

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Završen “Bir fest”

Izvor: RTS, 25.Avg.2008

Šesti Beogradski festival piva "Bir fest", koji je završen jutros, tokom pet dana posetilo više od 600.000 ljubitelja piva i dobre muzike. Pivari tek treba da saopšte koliko je piva popijeno na festivalu, praćenim sloganom “Nemojte piti i voziti”. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.