Izvor: Danas, 05.Jul.2023, 19:43

SPC: Neistinite tvrdnje Judite Popović da je patrijarh Porfirije 2015. godine potpisao preporuku da se rijaliti programi prikazuju 24 sata dnevno

Srpska pravoslavna crkva (SPC) saopštila je danas da su neistinite tvrdnje nekadašnje članice Saveta REM Judite Popović da je patrijarh Porfirije 2015. godine, kao predsednik Saveta Republičke radiodifuzne agencije (RRA), potpisao neobavezujuću preporuku koja je omogućila da se rijaliti programi prikazuju 24 sata dnevno.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Porfirije negirao da je potpisao odluku o 24-očasovnom emitovanju rijalitija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Jul.2023

Patrijarh srpski Porfirije negirao je danas tvrdnje bivše članice Saveta REM Judite Popović da je patrijarh, 2015. godine kao predsednik Saveta RRA, potpisao neobavezujuću preporuku koja je omogućila da se rijaliti programi prikazuju 24 sata dnevno.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.