Sin nam misli da si još uvek na predstavi: Supruga tragično nastradalog glumca u Osijeku objavila poruku koja će vam naterati suze na oči (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 16.Jan.2020, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Sin nam misli da si još uvek na predstavi": Supruga tragično nastradalog glumca u Osijeku objavila poruku koja će vam naterati suze na oči (FOTO)

Aleksandar je preminuo na Božić, a porodica je donirala njegove organe Sena Krupić, supruga tragično stradalog glumca Aleksandra Bogdanovića, objavila je vrlo emotivnu poruku na "Fejsbuku", u kom se osvrnula na tragediju koja je potresla i Osijek i glumačku scenu u Hrvatskoj i regiji. Podsetimo, na Bogdanovića je 21. decembra na "zebri" u Osijeku, ispred njegove zgrade, naleteo terenac kojeg je vozio Branislav Smiljanić (22). Taj mladić iz prigradskog naselja >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Tenja, inače sin osječkog policajca, nikad nije položio vozački ispit, prenosi vecernji.hr. Pročitajte još - "Ti si pravi tenk, a tenk može svašta": Srpski glumac, povređen u Osijeku, u teškom stanju, kolege šalju podršku Glumac je preminuo na Božić, a porodica je donirala njegove organe. Status njegove supruge, Sene, prenosimo u celosti: "Ko si ti mali čoveče koji si se usudio i ko su ti koji su dopustili da se usudiš. Ko ti je osigurao pravo na toliki ego. Da 4 godine haračiš ulicama grada bez vozačke dozvole. Ko su ti „odrasli“ svesni koji su ti sve te godine davali ključeve u ruke. Na što su mislili tvoji roditelji kada su mi poslali telegram u kom piše „Nismo mi našeg sina odgajali da upropaštava tuđe živote“. Gospodo draga, varate se … baš zato ste ga odgajali. Jer u suprotnom vaše dete bi bilo u taksiju, a ne u terencu s 22 godine bez vozačke dozvole i to 4 godine na cesti. Nije mu ovo prva nesreća koju je prouzrokovao. Druga ili treća. Samo je bilo pitanje vremena kada će i koga da umsrti. I sve ste znali, gospodo draga svi. I ona deca sto su sela s njim u auto te noći i ko zna koliko još noći su tako jurili ulicama grada. Aleksandar, moja ljubav je te večeri bio žrtva vašeg vaspitanja i napuhanih dečjih ega svih koji su tamo bili, kojima je to omogućeno. Što si mislio dečače kada si sa 100km/h proletio kroz pešački prelaz. Čula sam te, čula sam zvuk koji je uništio moj i još mnoge živote. Čula sam silinu udarca u dnevnoj sobi, nije to bio udarac 40km/h. Ne molim se često Bogu, ali te večeri znajući da Sale treba doći sam sklopila ruke i s molitvom išla prema prozoru. Ispod prozora gde je Ian Lav spavao na 10 metara od kuće odigrao se najcrnji scenario za sve nas. Za Iana Lava,za mene, njegovu porodicu, mamu, sestru, decu, prijatelje. Nisi samo ti dečače učestvovao u tom zločinu. Svi vi koji ste znali ste učesnici tog zločina. Roditelji, prijatelji, sistem koji je to dopuštao. Svi su zaslužni za smrt Aleksandra Bogdanovića. Ian Lav je mirno spavao ne znajući za tragediju koja se događala ispod njegovog prozora dok ste vi bili sakriveni u nekoj ulici pored. Ian Lav još uvek misli da je tata na jednoj dugačkoj predstavi u pozorištu i da će doći kući kao što nam se vraćao uvek. Vremenom, kako bude odrastao moraću mu objasniti da će ta predstava trajati zauvek i da su neki ljudi kojima su usađene pogrešne životne vrednosti napisali najcrnji scenario za Aleksandra i ostatke života svih nas koji su ostali iza Aleksandra Bogdanovića."
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Večernje novosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.