Žak Hudek se oglasio posle Evrovizije: Hvala svima koji su verovali u nas! VIDEO

Izvor: Svet plus, 14.Maj.2017, 23:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žak Hudek se oglasio posle Evrovizije: Hvala svima koji su verovali u nas! VIDEO

Žak Hudek zahvalio se svima koji su verovali u njegovu pesmu i nastup na ovogodišnjoj Evroviziji, gde je Hrvatska zauzela 13. mesto.

Iako žiri nije bio naklonjen ovom čoveku sa moćnim vokalom, publika ga je i te kako podržala i dobio je veliki broj bodova. Tačnije, ukupno 128. Međutim, to nije bilo dovoljno da se popne na višu poziciju iako je oduševio čitav Balkan.

Mnogi su prognozirali da će >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Žak sigurno završiti u prvih 10. I zato su mnogi očekivali da bude razočaran, a možda čak i ogorčen. Suprotno tome, pevač je imao odličnu reakciju: - Hvala od srca svima koji su verovali u nas. Mi smo prezadovoljni nastupom i 13. mestom. Nadam se da ovo znači da će Hrvatska svake godine da ide na Evrosong. Ako smo prošle godine bili 23., a ove godine na 13. mestu, sledeće godine bih voleo da budemo treći - rekao je Žak, prenosi Blic. Podsetimo, na 62. po redu Izboru za pesmu Evrovizije trijumfovao je Portugal.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.