Izvor: Njuz.net, 02.Mar.2017, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučićeva himna za kampanju predstavlja Srbiju na Eurosongu

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBEOGRAD, 2. mart 2017, (Njuz) – Predstavnik Srbije na 62. Pesmi Evrovizije koja će se 13. maja održati u Kijevu biće himna kandidata vladajuće koalicije za predsedničke izbore Aleksandra Vučića.
Odluku da upravo Vučićeva himna predstavlja Srbiju u Kijevu Muzička redakcija RTS-a donela je u poslednjem trenutku, saznaje Njuz.
– Do samog kraja smo se dvoumili ko bi mogao da nas predstavlja na ovogodišnjoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << Pesmi Evrovizije. Pesme koje su ušle u najuži izbor i nisu bile bog zna kakve. Čak smo razmišljali i da ove godine preskočimo Evroviziju, sve do jutros dok SNS nije objavio spot sa himnom za Vučićevu kampanju – kaže izvor Njuza.
Muzički kritičari ocenjuju da je ovo izvanredna odluka i da Srbija nikada u novijoj istoriji nije imala veće šanse da pobedi na ovako značajnom muzičkom takmičenju.
– Očekujem da će Vučićeva himna “Brže, bolje, jače” ubedljivo pobediti i da će osvojiti više glasove nago svi drugi učesnici zajedno. Radi se o pesmi izvanrednog i emotivnog teksta, skladne melodije i upečatljivog aranžmana koja na evropsku muzičku scenu donosi jedan nov i osvežavajući zvuk. Nesumnjivo da će ova pesma biti ne samo regionalni već i svetski hit – ističe muzički kritičar Petar Luković.
Na vest da će Vučićeva himna za kampanju predstavlja Srbiju na Evroviziji odmah su odreagovale i kladionice, pa je ova pesma već proglašena za favorita.
Bane Grković

Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Njuz.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.