Volim da se vozim gradskim prevozom, nisam zvezda – Konstrakta oduševljava skromnošću

Izvor: B92, 19.Maj.2022, 09:21

"Volim da se vozim gradskim prevozom, nisam zvezda" – Konstrakta oduševljava skromnošću

Ana Đurić Konstrakta oduševila je publiku na "Evroviziji", koja se održala u Torinu, ali bez obzira na uspeh, vrlo je skromna i jednostavna.

Iako esktravagantna na sceni Konstrakta je u privatnom životu, sudeći po njenim intervjuima, vrlo skromna i prizemna žena, a tome u prilog govori i činjenica da se vozi gradskim prevozom.

"Ja volim da sednem, koliko god to bizarno zvučalo, u gradski prevoz >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i da gledam kroz prozor oko 11 sati kada nema nikoga. Voziš se, gledaš kroz prozor, imaš taj momenat sam sa sobom da možeš nešto da isprocesuiraš", rekla je ona za domaće medije.

Istakla je i kako ne doživljava sebe kao zvezdu.

"Nisam ja zvezda. U ovom trenutku je pažnja na meni. Ne verujem da će to dugo da traje. Do kraja ove godine na primer. Ali nisam ja nikad bila ne znam koja zvezda", zaključila je Konstrakta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.