Svita Naprednjaka se bahati na Evroviziji na račun budžeta! (FOTO)

Izvor: 011vodič.com, 23.Maj.2015, 08:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svita Naprednjaka se bahati na Evroviziji na račun budžeta! (FOTO)

Ovogodišnju Evroviziju okupirali su Naprednjaci! Prema saznanjima redakcije Teleprompter.rs, svita članova Srpske napredne stranke otputovala je na Evroviziju sa lažiranim akreditacijama na račun RTS-a i budžeta!

Delegacija Srbije na ovogodišnjoj Evroviziji više liči na izborni štab Srpske napredne stranke nego na delegaciju za >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << pevačko takmičenje. Naime, prema saznanjima portala Teleprompter.rs, nekoliko članova i funkcionera Srpske napredne stranke otputovalo je u Beč sa lažiranim akreditacijama.
Radio televizija Srbije nijednom se nije pohvalila činjenicom da je Saša Mirković, predsednik Skupštine Zaječara, ispred RTS-a “glavni producent” nastupa Bojane Stamenov.

Očito je da RTS nije imao dovoljno kreativne ljude koji bi osmislili nastup sa četiri plesača koji su ujedno i prateći vokali, četiri zastave i Bojanom Stamenov koja sve vreme stoji u mestu. Za to im je trebao Saša Mirković, čovek protiv kojeg gotovo svakog meseca protestuju Zaječarci zbog kriminala i malverzacija.

Mirković je sa sobom poveo svoje najvernije stranačke prijatelje. Na Evroviziju je otputovao i član Gradskog veća Aleksandar Milivojević. Kako piše na njegovoj akreditaciji, gradski većnik bez fakulteta i dana radnog staža iz oblasti PR-a predstavlja se kao “PR asistent” koji navodno radi za RTS!




Srbiju u Beču predstavlja i Marko Jeftić, direktor marketinga kablovske televizije “Moja TV” iz Beograda. Inače, ta televizija posluje pod indirektnom kontrolom Saše Mirkovića, odnosno, kao vlasnik televizije navodi se Jelena Mirković. Nije jasno po kom osnovu je Jeftić dobio akreditaciju i koja je njegova uloga. Međutim, na osnovu ove fotografije, njegova uloga je više nego jasna.



Jeftić je poveo i ekipu novinara lokalne kablovske televizije “Moja TV”. Nacionalni mediji kao što su “B92″, “Blic” ili “Kurir” nisu poslali svoje novinare na Evroviziju, ali zato jeste lokalna kablovska televizija!
Snimak iz sale za novinare napravio je fotoreporter “Moja TV”.

Delegaciju Srbije u Beču upotpunio je još jedan član/bot Srpske napredne stranke, Siniša N. Lađević. On uređuje zvanične Fejsbuk i Tviter naloge Bojane Stamenov. Lađević je takođe blizak saradnik Saše Mirkovića, a u Zaječaru je zadužen za Internet tim SNS-a.

Naprednjaci prerušeni u predstavnike Radio televizije Srbije iskorisli su jedinstvenu evrovizijsku priliku da se u Beču provedu kao ljudi. Izlazilo se, pilo se i veselilo se na račun budžeta, a sve pod parolom “otišli smo u Beč da promovišeno turizam u Zaječaru”.
Inače, Turistička organizacija Srbije imala je štand u Beču, ali šta će Zaječaru štand TOS-a kada oni mogu da improviziju sopstvenu promociju sa pesmom iz filma Džejmsa Bonda?
Naprednjačkoj delegaciji pridružila se i Leontina. Njeno prisustvo je opravdano, jer je ona napisala tekst za Bojaninu pesmu “Ceo svet je moj”. Međutim, nije jasno šta u našoj evrovizijskoj delegaciji traži Leontinina ćerka.

Međutim, ako ćemo cepidlačiti, ni Leontina ne bi trebalo da bude na ovogodišnjoj Evroviziji jer Bojana ne peva tekst pesme koju je ona napisala (Ceo svet je moj), već peva tekst pesme na engeskom jeziku (Beauty Never Lies) koji je napisao Čarli Mejson (Charlie Mason).

Da li Naprednjaci ovako sprovode mere štednje? Srbija prošle godine nije učestvovala na Evroviziji zbog “štednje”. Međutim, izgleda da samo ove godine potrošili duplo više kako bismo nadoknadili za prošlu godinu.
Umesto da su kreativni stručnjaci koji već godinama rade na Evroviziji otputovali u Beč, RTS je lažiranim akreditacijama poslao stranačke parazite. Sada dolazimo u situaciju da će članovi Srpske napredne stranke preuzeti zausluge za Bojaninu eventualnu pobedu na Evroviziji, iako to nisu zaslužili.
Da li u Srbiji može nešto da prođe bez mešanja Srpske napredne stranke?!
www.teleprompter.rs
The post Svita Naprednjaka se bahati na Evroviziji na račun budžeta! (FOTO) appeared first on Politika.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.