Srbija na Eurosongu: Crvene su cipele, crveni ferari...

Izvor: Mondo, 11.Feb.2019, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija na Eurosongu: Crvene su cipele, crveni ferari...

Od danas možete poslušati numere koje će se takmičiti na festivalu Beovizija. Pobednik - zna se - pravac Eurosong

Izbor za predstavnika Srbije na prestižnom muzičkom takmičenju Pesma Evrovizije biće održan 27. i 28. februara, odnosno 3. marta kada će biti održano veliko finale.

Nedavno smo saznali imena izvođača koji će okušati >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << sreću na Beoviziji, a sada su numere objavljene i na Internetu.

Mi smo poslušali i reći ćemo vam da ćete u moru pesama poslušati one o devojkama koje blokiraju momke, obične "radničke sinove", koji voze kola na gas - "Ti lomiš kamasutra do prekosutra, a za njega malo sutra", ali i da jedini narodnjak na takmičenju žali što ne ženi drugu, makar "postelja bila bela".

"Crvene su cipele, crveni ferari..." peva Ivan Kurtić i dodaje "da mu do života nije". Tu su i Nevena Božović koja je pola pesme otpevala na srpskom, pola na engleskom, Saša Janx koja se takmičila i prošle godine, Ekstra Nena, Jana iz Nevernih beba... ma svi su tu!

Ukoliko ste nestrpljivi da saznate kakve su pesme i kome ćete dati glas, možete ih poslušati OVDE.

Pogledajte MONDO prilog sa Sanjom Vučić:

Izvor: MONDO
Pogledaj vesti o: Ferrari

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.