Izvor: Blic, 08.Maj.2023, 16:51

"Srbija ima šansu da pobedi": Favorit na ovogodišnjoj Evroviziji o nastupu Luke Blacka: "Nikada ne znate šta može da se desi"

Evrovizija 2023 održaće se u Liverpulu u Velikoj Britaniji, a prvo polufinale zakazano je za 9. maj kada će se i naš predstavnik Luke Black predstaviti publici sa pesmom "Samo mi se spava".
Pogledaj vesti o: Evrovizija 2015

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Luke Black odaće počast žrtvama u Srbiji tokom nastupa na Evroviziji

Izvor: B92, 08.Maj.2023

Luke Black, ovogodišnji predstavnik Srbje na "Pesmi za Evroviziju", danas je imao prvu probu u Liverpulu pred prvo polufinalno veče, gde će našu zemlju predstaviti pesmom "Samo mi se spava"...Luke će nastupati treći po redu u navodno planiranom autfitu sa posebnim dodatkom kojim će odati počast...

Nastavak na B92...

KLADIONICE EVROVIZIJA 2023: Luke Black večeras nastupa! Evo šta mu predviđaju na dan polufinala - SRBIJA JE UZ NJEGA

Izvor: Blic, 09.Maj.2023, 06:32

Luka Ivanović, odnosno Luke Black, večeras nastupa u prvom polufinalu "Evrovizije" u Velikoj Britaniji, gde će se predstaviti pesmom "Samo mi se spava".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.