Seksi Eurosong: Grkinja cenzurisana zbog vruće igre i gaćica (Video)

Izvor: Poznati.info, 23.Maj.2012, 16:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seksi Eurosong: Grkinja cenzurisana zbog vruće igre i gaćica (Video)

Otkako je pobedila na nacionalnom izboru, predstavnicu Grčke okarakterisali su kao jednu od najseksipilnijih izvođača na ovogodišnjem Eurosongu, a njen nastup provokativnim. Izgleda da je njeno vruće igranje zasmetalo organizatorima pa je mlada Elefterija morala da izmeni plesne pokrete.

Grčka se plasirala u finale Eurosonga što je bilo i očekivano. Pevljiva melodija, vrcav nastup, lak >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << tekst bili su dovoljni razlozi glasačima širom Evrope i stručnom žiriju. Međutim, oni koji znaju njen nastup sa nacionalnog izbora, primetili su razliku od onog kojim se predstavila Evropi.

U jednom delu pesme, Elefterija se spušta na kolena i tada se mogu videti njene gaćice. Izgleda da je to bilo previše provokativno, pa je promenila neke pokrete. Bez obzira na te izmene, ona je ostala zapaljiva i seksi.Pogledajte oba nastupa pa glasajte koji vam se više dopada.

Izvor: Smedia


Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.