Rambo na Evrosongu

Izvor: TvojPortal.com, 23.Dec.2011, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rambo na Evrosongu

Dnevnik.rs Rambo Amadeus predstavljaće Crnu Goru na takmičenju za "Pesmu Evrovizije", u maju u Azerbejdžanu, pesmom koju će snimiti u studiju popularnog slovenačkog muzičara Roberta Pešuta, poznatijeg kao Manjifiko, prenosi danas crnogorska "Pobjeda".

 

   Generalni direktor Radio-televizije Crne Gore Rade Vojvodić potvrdio je "Pobjedi" da je dogovorio saradnju sa Rambom Amadeusom i Manjifikom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << />     "Rambo Amadeus nije tipičan predstavnik ovih prostora, ni tipičan muzičar. Ima jednu važnu crtu koja ga odvaja od ostalih muzičara. Popularan je na celom prostoru nekadašnje Jugoslavije, a još je i ambasador UNICEF-a. Sve to je sjajna preporuka i velika mogućnost za promociju Crne Gore kao države", obrazložio je Vojvodić zašto se odlučio za Ramba.
    Crna Gora je tri puta učestvovala na "Pesmi Evrovizije", a prvi put 2007. godine, podsetila je "Pobjeda".
(Tanjug)

Evrosongrambo amadeus

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.