Prizor koji je svima promakao: Predstavnik Finske oponašao Lorin – snimak obišao svet VIDEO

Izvor: B92, 14.Maj.2023, 09:13

Prizor koji je svima promakao: Predstavnik Finske oponašao Lorin – snimak obišao svet VIDEO

Lorin je još jednom odnela pobedu Evroviziji. Njena pesma "Tattoo" oduševila je celu Evropu, a fanovi ovog prestižnog takmičenja su, čini se, i više nego zadovoljni predstavnicom Švedske.

U prilog tome govori i činjenica da se pesma i te kako dopala i drugim takmičarima Evrovizije.

Predstavnik Finske, koji je sve oduševio pesmom "Cha, cha, cha", snimio se kako imitira Lorin, a njegov TikTok >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << video obišao je svet.

U video imamo prilike da vidimo kako finac igra po kutijama imitirajući svaki pokret koji je Lorin imala u svojoj koreografiji.

Ovaj urnebesni snimak su podelili mnogi, a vi imate prilike da pogledate kako je izgledao njegov performans.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ona je na Evroviziji "ukrala šou": Pobeda Lorin potpuno pala u drugi plan VIDEO

Izvor: B92, 14.Maj.2023

Britanka obučena u poljsku tradicionalnu odeću iza voditeljke Hane Vodingam nasmejala je publiku. Mnogi se slažu da je to jedan od najzabavnijih trenutaka prestižnog evropskog takmičenja...Naime, ovogodišnja "Pesma Evrovizije" je imala i mlekaricu, koju tumači poznata britanska komičara Mel...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.