Ona je na Evroviziji ukrala šou: Pobeda Lorin potpuno pala u drugi plan VIDEO

Izvor: B92, 14.Maj.2023, 16:49

Ona je na Evroviziji "ukrala šou": Pobeda Lorin potpuno pala u drugi plan VIDEO

Britanka obučena u poljsku tradicionalnu odeću iza voditeljke Hane Vodingam nasmejala je publiku. Mnogi se slažu da je to jedan od najzabavnijih trenutaka prestižnog evropskog takmičenja.

Naime, ovogodišnja "Pesma Evrovizije" je imala i mlekaricu, koju tumači poznata britanska komičara Mel Gidrojc, koja je usavršila rutinu pravljenja putera, što je i demonstrirala.

Britanka je nosila poljsku >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tradicionalnu odeću i nasmejala publiku iza voditeljke. Mnogi se slažu da je to bio jedan od najsmešnijih trenutaka takmičenja.

Verniji fanovi Evrovizije znali su da je mlekarica referenca na nastup Poljske 2014. Donatan & Cleo's 'Mi Słoviane' završio je tu godinu na četrnaestom mestu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.