Pripremaju NEVIĐENI spektakl, a OVOGA se najviše PLAŠE

Izvor: 011vodič.com, 16.Apr.2021, 09:08

Pripremaju NEVIĐENI spektakl, a OVOGA se najviše PLAŠE

Ostalo je svega mesec dana do premijernog nastupa u drugoj polufinalnoj večeri naših Hurricane devojaka sa pesmom “Loco, Loco”.
Kako ste od nas navikli samo ekskluzive, tako i ovoga puta dobijamo poslednje utiske od devojaka pred sam put.
Otkrile su nam kako teku pripreme, da li postoji nesuglasica i od koje zemlje najviše strepe.
foto: Privatna arhica -Kako napreduju pripreme za Evroviziju i >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << da li postoji trema?
,,Pripreme teku odlično. Svaki dan imamo koreografske probe, treninge, tonske probe, isprobavamo kostime tako da sve u svemu smo potpuno okrenute pripremi za Evroviziju. Treme nema još i ako je bude, biće to pozitivna trema.”
– Kakav će biti scenski nastup tokom izvođenja pesme i da li će postojati određeni scenski efekti?
,,Ne smemo ništa još da vam odajemo, pratite nas 20. maja u drugoj polufinalnoj večeri pod rednim brojem 9, a svakako da će biti nešto u našem energičnom fazonu.”
-Po broju pregleda na jutjubu Srbija i Rusija se takmiče za prvo mesto, šta mislite kakav će biti ishod?
,,Rusija ima odličnu pesmu i dopada se publici, što i vidimo po broju pregleda. Ali kakav god ishod na YouTube-u da bude to ne znači da će tako biti i na takmičenju. Uvek je najvažniji nastup na dan Evrovizije i tu ako se svidite publici, uradili ste pravu stvar.”
– Koje zemlje se najviše plašite?
,,Ne plašimo se ni jedne zemlje. Konkurencija je podjednako jaka, a mi smo fokusirane da sve što je do nas, da uradimo na najbolji mogući način.”
foto: Emilija Jovanović – Koja devojka najviše zabušava tokom proba?
,,(Smeh) Zanimljivo pitanje, ali moramo da budemo iskrene, zaista NI JEDNA. Sve tri smo toliko posvećene pripremama, trudimo se da budemo najbolje što možemo a naš tim koji radi sa nama na svemu ovome nas na to i podstiče. Zahvaljujući njima, nastup će biti fenomenalan.”
– Da li postoje nesuglasice u grupi oko detalja kako nastup treba da izgleda?
,,Ne. Radimo sa ljudima koji su profesionalci, oni odlučuju o svemu, mi im verujemo i zadovoljne smo što se toga tiče.”
– Da vam je pre 10 godina neko ispričao kakav vas uspeh čeka danas, kako biste reagovale?
,,Pa verovatno ne bi verovale. Mi smo na srpskoj sceni tek godinu i po dana i za ovaj kratak period nam se toliko lepog u poslu izdešavalo da smo presrećne.”
Za kraj, Espreso portal je podržao devojke i poslao veliku podršku u Roterdam, na šta su one odreagovale u njihovu stilu.
 ,,Hvalaa Vam punooo i veliki pozdrav i poljupceee šaljemo svim čitaocima!”
(Espreso)



The post Pripremaju NEVIĐENI spektakl, a OVOGA se najviše PLAŠE appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.