Izvor: Piplmetar.rs, 25.Nov.2017, 13:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pre 13 godina Sakis je pevao „Shake it“ na Evroviziji, sada ima 45 godina i izgleda još bolje

Kao najbolje grčko vino, Sakis jednostavno ne stari! Od Evrovizije 2004.godine, kada je osvojio treće mesto sa pesmom „Shake it“, najseksepilniji grčki pop pevač nije se baš nimalo promenio.
Prošlo je 13 godina od tada, a on je jednostavno sve bolji. I dalje se pitamo šta je zaslužno za tako besprekoran izgled i u čemu je tajna?
>> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs <<
Devojke i žene se i dan-danas tresu kada ih dodirne na koncertima I bukvalno padaju u trans. Uz svaki njegov izlazak na scenu ide horda obožavateljki koje vrište I bacaju mu se pod noge. Kada ih izvede na binu da zapevaju zajedno sa njim ili kada im peva na “uvce”, one bukvalno ostaju skamenjene i najčešće plaču od uzbuđenja I euforije!
Ko od nas još ne bi bio u transu, kada bi ispred njega stala jedna takva zvezda!

A post shared by Sakis Rouvas (@sakisrouvas) on Nov 9, 2017 at 9:56am PST


Njegovo pravo ime je Anastasios, rođen je na Krfu 1972.godine i osim toga što se bavi muzikom, on je i glumac, televizijski voditelj, kompozitor, i nekadašnji skakač motkom.

A post shared by Sakis Rouvas (@sakisrouvas) on Oct 26, 2017 at 1:18am PDT


Najpoznatiji je u Grčkoj I na Kipru, uz međunarodni uspeh u Evropi i Severnoj Africi. On je jedan od prvih pop pevača u Grčkoj koji je doprineo popularizaciji zapadnih elemenata u grčkoj muzici, a poznat je najviše po svom seksualizovanom imidžu. Uz to, Ruvas ima veoma zapažene scenske nastupe i muzičke spotove I čitavu bazu obožavateljki koje su I dan danas doslovno lude za njim.

A post shared by Sakis Rouvas (@sakisrouvas) on Oct 12, 2017 at 8:01am PDT


Jedan je od najprodavanijih grčkih izvođača sa procenama da je prodao oko dva miliona nosača zvuka. Svi njegovi albumi dosegli su zlatni ili viši status. Drugi put kada je predstavljao Grčku na Pesmi Evrovizije 2009. u Moskvi, sa pesmom This Is Our Night zauzeo je sedmo mesto.
Od 2003. Ruvas je u vezi, a od nedavno I  u braku sa grčkom manekenkom Katjom Ziguli, s kojom ima četvoro dece: dva dečaka I dve devojčice. Venčali su se posle 14 godina zajedničkog života, uz prisustvo svoje dece, mnogobrojne familije i prijatelja u crkvi Agios Georgios u julu ove godine. Po tradiciji do oltara je mladu odveo njen otac, a romantično venčanje održano je na mladin 39. rođendan.

A post shared by Sakis Rouvas (@sakisrouvas) on Oct 9, 2017 at 5:29am PDT


Sakis je pored toga i vlasnik suši bara, producentske kuće sa svojim bratom Vasilisom, i vlasnik noćnog kluba u Atini. Nažalost, klub su mu zapalili 2010.godine I šteta je bila procenjena na 4 miliona evra. Posle nekoliko meseci renoviranja, nastavio je da radi.
(Ivana Ika)

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.