Pogledajte kako pesma sa kojom ćemo se predstaviti na Evroviziji  zvuči u nadahnutom izvođenju Igora Brakusa

Izvor: Blic, 05.Mar.2013, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte kako pesma sa kojom ćemo se predstaviti na Evroviziji zvuči u nadahnutom izvođenju Igora Brakusa

Tekst pobedničke pesme sa Beovizije "Ljubav je svuda", koji je pisala Marina Tucaković, postao je predmet podsmeha na društvenim mrežama. Komentarima publike pridružio se i poznati radijski voditelj Igor Brakus, koji je vrlo izražajno i nadahnuto pročitao stihove koje pevaju Nevena, Sara i Mirna. Brakus recituje, dok ga kolega prati na imaginarnoj violini

Svojevremeno je slušaoce zabavio čitanjem pesme "Ovo je Balkan" kojom nas je na Evroviziji predstavljao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Milan Stanković, a sada je Igor Brakus učinio istu stvar i sa numerom "Ljubav je svuda".

Ogrnut narandžastim plaštom i praćen zvucima imaginarne violine, voditelj radijske emisije "Brakus od tri do pet" pažljivo i sa puno emocije je pročitao stihove koje je pisala Marina Tucaković.

"Ti čekala bi njega svaku noć do ujutru/On kuvaće ti kafu dok si još u krevetu/Veruj mi, veruj, sestro, ja ti činim uslugu", odrecitovao je Brakus koga su reči očigledno pogodile, a poseban naglasak stavio je na pasaž "lalalalalalala".

VIDEO > Brakus čita tekst pesme "Ljubav je svuda":
Pogledaj vesti o: Evrovizija 2015

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pogledajte: Srpska pesma za Evroviziju u nadahnutom izvođenju Igora Brakusa

Izvor: Blic, 05.Mar.2013

Tekst pobedničke pesme sa Beovizije "Ljubav je svuda", koji je pisala Marina Tucaković, postao je predmet podsmeha na društvenim mrežama. Komentarima publike pridružio se i poznati radijski voditelj Igor Brakus, koji je vrlo izražajno i nadahnuto pročitao stihove koje pevaju Nevena, Sara i Mirna...Svojevremeno...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.