Ples sa zvezdama: Aleksandar šapić razmišlja da se obrije - Ni brada nije šta je nekad bila!

Izvor: Svet plus, 12.Maj.2014, 10:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ples sa zvezdama: Aleksandar šapić razmišlja da se obrije - Ni brada nije šta je nekad bila!

Učesnik šoua Ples sa zvezdama Aleksandar Scaron;apić, nakon odigrane salse odgovorio je na pitanje najstrožijeg sudije, Aleksandra Josipovića, da sve više razmišlja o tome da obrije bradu, pošto ni ona nije više šta je nekad bila, aludirajući na ovogodišnju pobednicu Eurosonga 2014, Končitu Vurst.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Dok Šapić žuri da se obrije, Rozga nabacila bradu!

Izvor: Scandal.rs, 12.Maj.2014

I Aleksandar Šapić osvrnuo se na aktuelni “Eurosong”. Naime, Aleksandar Josipović je rekao Šapiću da se obrije pre nekoliko nedelja, pa ga je Irina podsetila na taj savet aludirajući na pobednicu Eurosonga: - Razmišljam o tome jer ni brada više nije šta je bila- rekao je Šapić u Plesu...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.