Ovo su prvi finalisti Eurosonga: pogledajte sve nastupe sa prvog polufinala

Izvor: Tracara.com, 18.Maj.2021, 23:03

Ovo su prvi finalisti Eurosonga: pogledajte sve nastupe sa prvog polufinala

Prvo polufinalne veče Eurosonga završeno je upravo, a od 16 zemalja koje su se večeras predstavile u finale su prošle Norveška, Izrael, Rusija, Azerbejdžan, Malta, Litvanija, Kipar, Švedska, Belgija i Ukranija. Oni će se takmičiti za titulu u subotu od 21 čas. Nažalost, u finale nije prošla Hrvatska i njihova predstavnica Albina, kao ni Makedonija ni Slovenija. Drugo polufinale Eurosonga održaće se u četvrtak, 20. maja od 21 čas, a u njemu pored Srbije, nastupaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << i San Marino, Estonija, Grčka, Austria, Češka, Poljska, Moldavija, Island, Gruzija, Albanija, Portugal, Bugarska, Finska, Litvanija, Švajcarska i Danska. Srbiju predstavlja grupa Hurricane, sa pesmom Loco Loco. Pogledajte sve nastupe u nastavku.   The post Ovo su prvi finalisti Eurosonga: pogledajte sve nastupe sa prvog polufinala appeared first on Tračara.
Pogledaj vesti o: Evrovizija 2015,   Prvi maj,   Grčka

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poznati prvi finalisti Evrovizije, bez poštovanja mera u publici (VIDEO, FOTO)

Izvor: Danas, 18.Maj.2021

U finale ovogodišnjeg takmičenja za najbolju pesmu Evrope plasiralo se deset najboljih učesnika iz prve polufinalne večeri. Prema izboru publike i žirija to su Norveška, Izrael, Rusija, Malta, Kipar, Litvanija, Azerbejdžan, Švedska, Belgija, Ukrajina.

Nastavak na Danas...

Izabrano 10 učesnika finalnog takmičenja Pesme Evrovizije (VIDEO)

Izvor: Beta, 19.Maj.2021, 01:07

Prvo takmičarsko veče Pesme Evrovizije održano je sinoć u Roterdamu u svom uobičajenom sjaju i posle otkazivanja prošle godine zbog korona virusa, bilo je prilika za obožavatelje da prisustvuju uživo."Vratili smo se i kako se dobro osećamo", uzviknula je holandska voditeljka Šantal Janzen pošto...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.