SINE, GLAVU GORE! Dirljive reči podrške Ane Bekute upućene hrvatskoj predstavnici sa Evrovizije

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2021, 12:25

"SINE, GLAVU GORE!" Dirljive reči podrške Ane Bekute upućene hrvatskoj predstavnici sa "Evrovizije"

"Hrvatska odavno nije imala bolji nastup na "Evroviziji"..."

Nakon prve polufinalne večeri "Evrovizije" u Roterdamu poznat je deo finalista koji će se "boriti" za laskavu titulu pobednika prestižnog muzičkog takmičenja.

Prethodne noći, 18. maja, predstavilo se 16 zemalja, ali u finalu nema mesta za sve. Nijedna zemlja eks-Jugoslavije nije prošla u finale, a mnogi fanovi ovog popularnog takmičenja komentarišu da je "nepravda što hrvatska predstavnica, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Albina, nije prošla u finale".

Ovim povodom oglasila se pevačica i članica žirija muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" Ana Bekuta na svom Instagram profilu.

- Sinoć sam navijala za Hrvatsku, Makedoniju i Sloveniju, ali da mi ne zamere moji Slovenci i Makedonci - bukvalno ne mogu da verujem kako ova devojčica nije prošla u finale! Hrvatska odavno nije imala bolji nastup na "Evroviziji", sve je bilo fantastično - od pesme preko nastupa do vokalnih sposobnosti pevačice, stajlinga! Albina sine, glavu gore! Ti si ceo paket i imaš sve predispozicije da budeš velika zvezda! Čekam sutrašnji nastup naših devojaka iz Hurricanea, nadam se da me opet neće strefiti šlog zbog glasanja.

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)
Pogledaj vesti o: Evrovizija 2015

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Evrovizija 2021: Grupa "Hurricane” u finalu takmičenja u Roterdamu

Izvor: B92, 19.Maj.2021

Pored Srbije, u finale su posle druge polufinalne večeri, uspele da se plasiraju i Albanija, Bugarska, Moldavija, Portugal, San Marino, Švajcarska, Grčka, Island i Finska.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.