OD DEVOJČICE DO VRHUNSKE PEVAČICE Kako je pred našim očima Nevena Božović postajala zvezda

Izvor: Piplmetar.rs, 20.Okt.2017, 11:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OD DEVOJČICE DO VRHUNSKE PEVAČICE Kako je pred našim očima Nevena Božović postajala zvezda

Kako je pred našim očima Nevena Božović postajala zvezda, pa je njen najnoviji singl najtraženija melodija za mobilni telefon.
Kosovka devojka nas je raspametila u Prvom glasu Srbije kad smo čuli kako peva.
Podsetimo se:




Brrr… naježili smo se od opsega i lepote njenog glasa!

To je bila njena ulaznica za >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << njenu sadašnju karijeru. Kao drugoplasirana u ovom takmičenju, sa trećeplasiranom učesnicom nas je predstavljala na Evroviziji.
Foto: Nevena Božović Facebook, montaža Piplmetar.rs Nevena je do sada objavila 8 singlova, album je u pripremi. Kaže da tačno zna šta želi što se izbora pesama tiče, pa je tako počela aktivno da učestvuje u aranžmanima za svoje pesme.

Ranije je puštala da je drugi vode, a to nije dobro – kaže Nevena.
Inače, Nevenin novi singl je postao najtraženija melodija za mobilni telefon!




Snimila je i stranu verziju ove pesme pod nazivom: „Dangerous Drug“. Pesma je bila jedna od najslušanijih na Deezer-u i jedna od najtraženijih na Shazam-u.
Nema sumnje da je ova mlada devojka nada naše muzičke scene – a možda i svetske, nikad se ne zna, jer ona zaista ima sve kvalitete da bude prava velika zvezda!
Volite li vi da slušate Nenevu Božović?
(Jasmina R.)

Pogledaj vesti o: Evrovizija 2015,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.