Nije samo Breskvica: OVI takmičari Pesme za Evroviziju dobili nula bodova od žirija, ALI SE NE ŽALE

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Mar.2024, 22:43

Nije samo Breskvica: OVI takmičari "Pesme za Evroviziju" dobili nula bodova od žirija, ALI SE NE ŽALE

Mlada Breskvica verovatno pod uticajem vladajuće pobune dozvolila je sebi da kod Ognjena Amidžića u emisiji uživo dovede u pitanje sud stručnog žirija ovogodišnjeg takmičenja za PZE. Da li ima pravo na takav potez, prosudite sami...

Popularna pevačica Breskvica nije mogla da sakrije razočarenje nakon što je dobila 0 bodova od Sajsi MC na ovogodišnjem takmičenju za pesmu Evrovizije. Iako je očekivala da je podrška obasipa sa svih strana, njena pesma nije uspela >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da pobedi i predstavi nas na ovogodišnjem takmičenju.

Ipak, mnogi su brzo podsetili pevačicu da su i drugi izvođači takođe dobili od nekih članova žirija 0 bodova na takmičenju, ali se nisu žalili ili kukali kao ona.

- Marko Mandić - 0 Bodova od Žike Žane

Džordži - 0 Bodova od Sajsi MC

Džordži - 0 Bodova od Dejana Petrovića

Zejna - 0 bodova od Sedlara

Iva Lorens - 0 Bodova od Marije Šerifović

Ali našla si se ti, tako uvređena time što si jednu nulu dobila. Jadno - stajalo je u opisu jedne objave nadruštvenoj mreži X.

Da li će Breskvica uspeti da prevaziđe ovu tragediju i vratiti se jača i bolja nego ikad? Ostaje nam da sa nestrpljenjem isčekujemo njen sledeći potez.

Srbija Danas/društvene mreže
Pogledaj vesti o: Evrovizija 2015

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.