Izvor: TimockeVesti.net, 03.Mar.2024, 12:43

BORANKA TEYA DORA SA NUMEROM RAMONDA PREDSTAVLJA SRBIJU NA PESMI EVROVIZIJE U MALMEU

Beograd, 3. mart – Boranka Teya Dora je postala pobednica ovogodišnjeg izbora za Pesmu Evrovizije osvojivši srca publike svojom emotivnom i moćnom numerom „Ramonda“.

Ona je do pobede došla osvojivši 12 poena stručnog žirija i 10 poena publike.
Sa više od milion slušanja na Spotifaju i uspešnom inostranom karijerom, Teya Dora je dokazala svoj talenat i sposobnost da se istakne na međunarodnoj sceni.
>> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << /> Predstavljajući Srbiju u finalu Pesme za Evroviziju, ona je sa pesmom „Ramonda“ donela veliku čast svojoj zemlji, ali i prenela važnu poruku sugrađanima.
Uoči finala, Teya Dora je izjavila da veruje u moć svoje pesme i da je sa svojim timom temeljno pripremljena za predstojeći veliki nastup.
Rođena u Boru, Teodora Pavlovska, poznatija kao Teya Dora, započela je svoju muzičku karijeru kao tekstopisac i kompozitorka. Njen singl „Džanum“ postao je viralni hit na društvenim mrežama, posebno na TikToku, i privukao pažnju širom sveta.
Osim što je postala poznata po svom muzičkom stvaralaštvu, Teya Dora je takođe autorka pesama za neke od najvećih zvezda na domaćoj sceni, kao što su Nikolija, Teodora Džehverović i Nataša Bekvalac.
Njen talenat i angažovanost sada su je doveli do vrhunca njene karijere – predstavljanja Srbije na Pesmi Evrovizije.
Pesma „Ramonda“ nosi simboliku borbe i istrajnosti, a Teya je objasnila da se nada da će ljudi pronaći svoj put u njenim stihovima, baš kao što su to činili sa njenim prethodnim pesmama.
Sa velikim uspehom na Pesmi Evrovizije, Teya Dora postala je simbol snage i inspiracije za svoj narod i muzičke fanove širom sveta.
Izvor: Danas


Članak BORANKA TEYA DORA SA NUMEROM RAMONDA PREDSTAVLJA SRBIJU NA PESMI EVROVIZIJE U MALMEU se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.

Nastavak na TimockeVesti.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.