Izvor: iYupi.com, 27.Feb.2011, 01:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PESMA EVROVIZIJE - IZBOR PREDSTAVNIKA SRBIJE! UŽIVO @ RTS! POBEDILA NINA! VIDEO!

Emisija Pesma za Evropu u kojoj biramo predstavnika Srbije na Pesmi Evrovizije je počela pesmom Satelit, sa kojom je Lena odnela pobedu Nemačkoj u Oslu prošle godine, a onda je Maja Nikolić, večerašnja voditeljka nacionalnog izbora izašla pred kameru u drečavo žutoj haljini. Usledila je retrospektiva prethodnih predstavnika Srbije (kao samostalne zemlje), a onda je na scenu izletela i Marija Šerifović, koja je na >> Pročitaj celu vest na sajtu iYupi.com << plejbek otpevala remix pobedničke pesme Molitva. Na video bimu smo saznali redosled nastupa: 1. Briz -Ring, ring, ring 2.  Aleksandra Kovač - Idemo dalje 3. Nina - Čaroban Pogledajte kako je izgledala generalna proba: Prvi utisci pesama: 1. Ring, ring, ring - Super, fenomenalno, nesvakidanšnje... Prava pesma za DOM PENZIONERA! Šta je ovo !?!? Užas, je blaga reč! 2. Idemo dalje --- Kako sam naziv pesme kaže... Nije to, to. Aleksandra ima ekstra glas i OK je pesma, ali SMORILA JE! 3. Čaroban - Bravo, Nina. Vrckava pesma. Zaniljiva pesma. OK, nastup. Daleko je ovo od neke eventualne pobede na Evroviziji, ali prolazak u finale je zagarantovan sa ovom numerom. Nastupi: 1. Briz - Ring, ring, ring 2. Aleksandra Kovač - Idemo dalje 3. Nina - Čaroban Voditeljka se presvukla i pridružila kompozitorima ispitujući ih o pesmama i izvođačima, čisto dok se gosti ne pripreme: Dado Topić, Nina Badrić i Tanja Banjanin su prvi od mnogih večeras. Posle ovog tria usledili su fantastični vokali - Aleksandra Radović, Zoe Kida i Karolina Gočeva. Zatim Jelena Tomašević, Peti element... Posle nešto više od 90 minuta i više od 15 minuta od završetka glasanja saopšteni su rezultati: 3. mesto Kornelije Kovač i grupa Briz sa nešto iznad 4.000 glasova 2. mesto Aleksandra Kovač sa nešto manje od 6.000 glasova 1. mesto Kristina Kovač i Nina sa više od 14.000 glasova!! Čestitamo!
Pogledaj vesti o: Maja Nikolić

Nastavak na iYupi.com...






Povezane vesti

Nina Radojčić: Zahvaljujući Jutjubu idem na Evroviziju! (VIDEO)

Izvor: S media, 27.Feb.2011

- Imaćemo dovoljno vremena da sve spremimo dalje, razmišljaćemo o tome kasnije. Sad jedino želim da proslaviiim! - euforično je za početak svog prvog pobedničkog intervjua za S media portal izjavila Danica Radojčić Nina, pobednica srpskog izbora za «Pesmu Evrovizije»...Ova preslatka plavokosa...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta iYupi.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta iYupi.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.