Hit predstava Pevaj brate dobija nastavak! (VIDEO)

Izvor: S media, 10.Mar.2011, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hit predstava "Pevaj brate" dobija nastavak! (VIDEO)

Glumci Milan Kalinić i MIlan Vasić otkrili su voditeljki Nataliji Milosavljević, ali i slušaocima njene emisije "Dan sa Natalijom" da će njihova hit predstava "Pevaj brate!" uskoro dobiti i nastavak. Opravdano odsutni Andrija Milošević nije bio u prilici da i on to potvrdi, ali ajde da im verujemo...

Predstavu je do sada videlo više od 100.000 gledalaca a bliži se i 150. izvođenje. Ovaj ironični i duhoviti rekvijem rokenrolu koji je ovde izgubio bitku, ali to niko neće da prizna, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << muzička komedija sa poraznim ishodom u kome ćemo dobiti novog predstavnika na „Pesmi Evrovizije“ iz nedelje u nedelju oduševljava beogradsku publiku.

Natalija stavila golmana pred "minut odluke!"

- Ne bih znao mnogo da ti kažem o nastavku predstave, ali od sledeće sezone ćemo krenuti s nastavkom "Peva brate" i verovatno će imati veze s muzikom, ali kakve, za sada još ne znamo. Da li ubacujemo neke od dnevnih aktuelnosti u predstavu? Da, ubacujemo, ali ne u nekoj velikoj meri, ovo je ipak pozorišna predstava, nije tip teatra kao što su "Kursadžije" ili "Indeksovo pozorište". Ima improvizacija, ali tekst nam ne dozovoljava da ga previše menjamo... kaže za S media portal Milan Kalinić, izgleda najpričljiviji član ekipe

Na pitanje zašto među trojicom muzičara (hip-hiper, metalac i pop) nema nekog folkera, "Zvezde Granda" Kalinić kaže da ih ima dovoljno, pa ne mora i u predstavi.

- Andrija Milošević igra lik koji je bio u pop vodama, a ranije je bio folk, pa se malo čuju i narodnjaci u predstavi, ali eto, dokazali smo da i bez "Grand Zvezda" može da se napravi uspešna stvar, kada već pričamo o muzičkim temama... objašnjava naš sagovornik.

Uskoro počinje lov na novi dijamant!(VIDEO)

Morate skinuti Flash Player verziju 8+ da bi ste pogledali spotove.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.