Vučić čestitao Merkelovoj četvrti kancelarski mandat

Izvor: RTS, 14.Mar.2018, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić čestitao Merkelovoj četvrti kancelarski mandat

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je Angeli Merkel na ponovnom izboru za kancelarku Nemačke, uz najbolje želje da i dalje odlučno vodi zemlju čvrsto utemeljenim putevima uspeha, na dobrobit svih njenih građana.
Uz srdačne čestitke, predsednik Vučić je poručio da je uveren da će Merkelova svojom marljivošću i posvećenošću, ali i jasnom vizijom i jakom voljom, doći do mudrih rešenja >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << za beskompromisno suočavanje Evropske unije sa postojećim izazovima, kao što je, pokrenuvši "Berlinski proces", našla način za jačanje saradnje na Zapadnom Balkanu i, time, stabilnosti regiona.

U čestitki se ističe da je Srbija iskren i pouzdan prijatelj i partner Nemačke, koja se može se osloniti na svesrdno zalaganje Beograda u ostvarivanju zajedničkih planova i projekata. 
Veoma sam zahvalan što imam čast da sarađujem sa Vama, jer su Vaši saveti, kao nekog ko tako dugo i uspešno vodi najsnažniju evropsku zemlju, više nego dragoceni", navodi se u čestitki Merkelovovoj.
"Dozvolite mi da izrazim nadu da ćete nam ponovo ukazati poverenje i posetiti Srbiju i u novom kancelarskom mandatu", dodaje se u čestitki.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Vučić Merkelovoj čestitao četvrti kancelarski mandat

Izvor: Blic, 14.Mar.2018

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je danas Angeli Merkel na ponovnom izboru za kancelara SR Nemačke, uz najbolje želje da i dalje odlučno vodi zemlju čvrsto utemeljenim putevima uspeha, na dobrobit svih njenih građana.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.