Izvor: Blic, 13.Maj.2024, 10:08

DRAMA U CENTRU BEOGRADA Prve slike požara: Vatrogasci pokušavaju da uđu u zapaljeni stan, dim i dalje kulja (FOTO, VIDEO)

Vatrogasci se i dalje bore sa vatrom u zgradi na uglu ulica Carigradske i Budimske u širem centru Beograda i pokušavaju da uđu u stan u kome je požar. Na licu mesta je veliki broj vatrogasnih ekipa, kao i vatrogasaca spasilaca i ekipe policije. Požar je izbio jutros oko 8.30 sati.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

DRAMA U CENTRU BEOGRADA Prve slike požara: Vatrogasci pokušavaju da uđu u zapaljeni stan, jedva se izborili sa vatrom (FOTO, VIDEO)

Izvor: Blic, 13.Maj.2024

Vatrogasci su se sat i po vremena borili sa vatrom u zgradi u Carigradskoj ulici 22, u širem centru Beograda. Požar je konačno lokalizovan nešto pre 10 časova i sada je u toku dogašavanje. Na licu mesta i dalje je veliki broj vatrogasnih ekipa, kao i vatrogasaca spasilaca i ekipe policije. Požar...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.