‘VEČITI’ SU ‘AMBASADORI’ SRBIJE U EU: Umetnički prikaz plasmana Zvezde i Partizana u Ligu Evrope (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 05.Sep.2017, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

‘VEČITI’ SU ‘AMBASADORI’ SRBIJE U EU: Umetnički prikaz plasmana Zvezde i Partizana u Ligu Evrope (FOTO)

Za nešto više od nedelju dana počeće istorijska evropska sezona u Ligi Evrope, a ovaj veliki uspeh naših timova ovekovečio je na zanimljiv način karikaturista iz Pančeva Nikola Dragaš.

Iako je u toku reprezentativna pauza, a Partizan i Zvezda privremeno pali u zapećak borbe ‘orlova’ za put na Mondijal, ima ljubitelja fudbala koji i dalje uživaju u istorijskom uspehu najboljih srpskih >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << klubova.
Tako je naš poznati karikaturista iz Pančeva, Nikola Dragaš, svojim radom pojasnio kakva će biti uloga ‘večitih’ rivala u ovogodišnjem izdanju najmasovnijeg evropskog klupskog takmičenja.
Umesto dve zvezdice sa zastave Evropske unije oslikani su grbovi Crvene zvezde i Partizana, koji su postali deo fudbalske Evrope i pokušaće da na najlepši mogući način predstave zemlju iz koje dolaze.
FOTO: Nikola Dragaš

The post ‘VEČITI’ SU ‘AMBASADORI’ SRBIJE U EU: Umetnički prikaz plasmana Zvezde i Partizana u Ligu Evrope (FOTO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.