Izvor: Blic, 16.Jan.2018, 12:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAZNAJEMO Vučić razgovarao sa Mogerini o ubistvu Olivera Ivanovića

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić telefonom je razgovarao sa visokom predstavnicom Evropske unije za spoljnu bezbednost Federikom Mogerini o ubistvu Olivera Ivanovića, nezvanično saznaje "Blic".

Više informacija o njihovom razgovoru očekuje se posle 13 sati za kada je Vučić zakazao obraćanje javnosti.

Lider Građanske inicijative "Srbija, demokratija, pravda" Oliver Ivanović ubijen je u >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pucnjavi koja se jutros oko 8.15 časova dogodila u Kosovskoj Mitrovici. On je upucan ispred prostorija stranke sa pet metaka u grudi. Njegovo telo pronašla je komšinica koja je izašla do prodavnice da kupi hleb.

Nakon ubistva Ivanovića, Srpska delegacija u Briselu prekinula je danas ponovo započete pregovore i hitno se vraća u Beograd.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u 12 sati danas zakazao je hitnu sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost, nakon čega će se obratiti javnosti.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić razgovarao sa Mogerinijevom o ubistvu Ivanovića

Izvor: B92, 16.Jan.2018

Beograd -- Predsednik Aleksandar Vučić telefonom je razgovarao sa visokom predstavnicom EU Federikom Mogerini o ubistvu Olivera Ivanovića...Lider Građanske inicijative "Srbija, demokratija, pravda" Oliver Ivanović ubijen je u pucnjavi koja se jutros oko 8.15 časova dogodila u Kosovskoj Mitrovici...Nakon...

Nastavak na B92...

(UŽIVO) UBISTVO OLIVERA IVANOVIĆA Za ubicama se još traga, za to vreme građani će u prostorijama stranke moći da se od njega OPROSTE

Izvor: Blic, 16.Jan.2018

Lider Građanske inicijative "Srbija, demokratija, pravda" Oliver Ivanović ubijen je u pucnjavi koja se dogodila jutros oko 8.15 časova u Kosovskoj Mitrovici. Napadači još nisu pronađeni, kosovska policija ponudila je 10.000 evra svakome ko dostavi informaciju o napadačima na Olivera Ivanovića,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.