Izvor: Radio Slobodna Evropa, 30.Okt.2012, 21:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EU i SAD pozivaju na nastavak dijaloga Srbije i Kosova

Evropska unija i SAD pozivaju da se nastavi dijalog Srbije i Kosova u cilju normalizacije odnosa, poručile su u utorak u Beogeradu šefice američke i evropske diplomatije Hilari Klinton i Ketrin Ešton. Posle razgovara u kojima je učestvovao i predsednik Srbije Tomislav Nikolić, premijer Srbije Ivica Dačić rekao je na zajedničkoj konferenciji za novinare da Srbija neće priznati nezavisnost Kosova, ali da će učiniti sve što je potrebno da dobije datum za početak pristipnih pregvora. "Ova ...
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Hilari Klinton,   Ivica Dačić,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

U nedeljniku Novi magazin

Izvor: NoviMagazin.rs, 31.Okt.2012, 12:55

Dinkić drži privredu, Vučić silu, a Dačić – Kosovo. Tako otprilike izgleda podela posla u aktuelnoj Vladi Srbije. I to je prvi utisak o prvih sto dana njenog rada.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.