EU LCS: Bez iznanađenja, G2 i UOL dominiraju!

Izvor: B92, 03.Jun.2017, 09:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EU LCS: Bez iznanađenja, G2 i UOL dominiraju!

Favoriti i sinoć dominiraju! G2 i Unicorns of Love opravdali očekivanja!

Za G2, stvari nisu baš išle glatko u početku. Loš izbor heroja, već je stavio Roccat u prednost, pa tako sa Galiom na topu, Elise u jungle ulozi, Syndrom na midu i savršenom sinergijom na botu, Xayah i Rakan, Roccat je u prvoj partiji savladao G2. G2 se razbudio, ispravio neke male greške, i onda u 2 rutinske partije savladao Roccat. Blanc i Zven, Mid i AD carry tima G2, bili su najzaslužniji za trijumf, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa velikim udelom u ubistvima.

Unicorns of Love je rutinski savladao Vitality, a Exileh i Samux, Mid i AD keri UOLa, su „samleli” Vitality. Meč je bio pomalo dosadan za gledanje i jadni Vitality je išao na sve ili ništa, sa jako rizičnim grupnim borbama, ali jednorozi su osvojili lejnove, obezbedili kontrolu mape, i sa velikom sigurnošću završili meč.

Danas nas očekuju malo zabavniji mečevi, u kojima su H2K i Fnatic favoriti protiv Mysterious Monkeys i Ninjas in Pyjamas.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.