Izvor: Blic, 03.Feb.2022, 13:43

EK predlaže da se PRODUŽI upotreba kovid sertifikata

Evropska komisija predložila je danas produžetak upotebe EU digitalnih kovid sertifikata do 30. juna 2023. godine uz ocenu da virus kovid-19 i dalje preovladava u Evropi, a da se građanima mora obezbediti da putuju bezbedno unutar EU i koriste sertifikate u slucaju daljih putnih restrikcija uvedenih zbog epidemioloških mera.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EK predlaže produženje COVID 19 sertifikata za još godinu dana

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 03.Feb.2022

Evropska komisija (EK) je predložila da se važenje digitalnog COVID 19 sertifikata produži za godinu dana, odnosno do 30. juna 2023 godine. „Virus COVID-19 i dalje preovladava u Evropi i u ovoj fazi nije moguće utvrditi uticaj mogućeg povećanja kod infekcija u drugoj polovini 2022. ili pojave...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Evropska komisija predlaže – upotrebu kovid sertifikata produžiti za još godinu

Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Feb.2022

Evropska komisija predložila je danas da se za godinu dana produži upotreba kovid sertifikata kako bi se olakšala putovanja kroz blok od 27 zemalja tokom pandemije do kraja juna 2023. godine, javlja danas AP.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.