Izvor: Blic, 25.Maj.2024, 07:09

VRANE NIKAD AGRESIVNIJE, NIŠLIJE U PANICI! "Osetila prvo sam jak udarac u glavu, a onda je krenula krv!": Nastavljaju se napadi, "žrtve" u Hitnoj pomoći

„Bilo je jezivo. Nisam čula nikakav zvuk, samo sam odjednom osetila veliki pritisak, udarac i bol. Kao da mi je nešto palo na glavu, neki teret, kao da odjednom imam oklop na glavi. Stajala mi je na glavi petnaestak sekundi. Spustila sam se mahinalno, i tek kada je poletela sa moje glave čula sam graktanje i shvatila šta se desilo“.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

NIŠLIJE NA UDARU STRAVIČNIH NAPADA: Ovako nešto još nisu doživeli, masa ljudi završila u Hitnoj: "Prvo sam osetila jak udarac u glavu, a onda je krenula KRV!"

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2024

Dramatične trenutke napada vrana opisala je Nišlijka (48) koja se jutros našla na meti ovih ptica u Ulici Blagoja Parovića u Nišu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.