Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jul.2023, 19:26

Čitaku vlastima u Prištini: Na kojoj planeti živite?

Potpredsednica Demokratske partije Kosova (DPK) Vljora Čitaku upitala je danas prištinske vlasti "na kojoj planeti žive", reagujući na izjavu zamenika premijera privremenih institucija Besnika Bisljimija koji je postavio uslov EU da ukine mere protiv tzv. Kosova da bi se održali izbori u četiri opštine na severu.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Čitaku: Na kojoj planeti vi živite?"

Izvor: B92, 25.Jul.2023

Potpredsednica Demokratske partije Kosova (DPK) Vljora Čitaku upitala je danas prištinske vlasti "na kojoj planeti žive"...Ona je tako reagovala na izjavu zamenika premijera privremenih institucija Besnika Bisljimija koji je postavio uslov EU da ukine mere protiv tzv. Kosova da bi se održali izbori...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.