BORISOV: Makedonci moraju još da sazru da bi dobili datum od EU! Dokle god se spori da li je Goce Delčev Bugarin ili Makedonac, stanje je takvo!

Izvor: Kurir, 21.Jun.2019, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BORISOV: Makedonci moraju još da sazru da bi dobili datum od EU! Dokle god se spori da li je Goce Delčev Bugarin ili Makedonac, stanje je takvo!

Bugarski premijer Bojko Borisov rekao je da Makedonci moraju još da "sazru" kako bi dobili datum o početku pregovora sa Evropskom unijom.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Goce Delčev novi uslov Sofije na makedonskom putu ka EU?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Jun.2019, 09:04

Bugarska je nametnula makedonskog revolucionara Goceta Delčeva kao novi uslov za dobijanje datuma za pregovore Severne Makedonije sa Evropskom unijom, navodi se na portalu makedonske televizije Telma...Borisov je na pitanje kada će početi pristupni pregovori Severne Makedonije sa EU rekao da "oni...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.