Zmaj (ne)želi u rijaliti: Dajte 20. 000 evra i ulazim u “Parove”! Evo šta kaže Marić

Izvor: Scandal.rs, 05.Jan.2017, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zmaj (ne)želi u rijaliti: Dajte 20. 000 evra i ulazim u “Parove”! Evo šta kaže Marić

Ilija Grahovac, poznatiji kao Zmaj od Šipova, čvrsto je rešio da ne uđe u “Parove“ dok mu čelnici TV Hepi ne uplate unapred honorar od čak 20.000 evra.

On je poručio uredniku Milomiru Mariću da ne računaju na njega sve dok mu ne daju pare koje traži.

Dok čeka isplatu novca, stočar na svom imanju u Šipovu obavlja seoske poslove.

Ne ulazim u “Parove“. Neću da idem tamo dok mi ne plate. Bolje mi je da budem kod svoje kuće >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << jer imam mnogo posla. Bar ću nešto zaraditi. Neću tamo da sedim za džabe. Izvinite, moram da prekinem vezu jer sam u polju, ćeram stoku na ispašu”, u dahu je rekao Zmaj za Kurir, a potom prekinuo vezu.

S druge strane Marić tvrdi da novac nije razlog što Zmaja nema u rijalitiju.

“Maksimalno smo ispoštovali Zmaja. Problem je što nema ko da mu čuva stoku. On se posvađao sa svima u selu, sad ne može da nađe radnike. Ovom prilikom pozivam nekog da mu čuva stoku kako bi on mogao da uđe u rijaliti. Malo se naljutio što smo počeli bez njega, ali mi nismo više mogli da odlažemo“, poručio je Marić.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.