Večeras specijalno izdanje “Veče sa Ivanom Ivanovićem” u znak sećanja na Gagu Nikolića

Izvor: Scandal.rs, 11.Mar.2016, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Večeras specijalno izdanje “Veče sa Ivanom Ivanovićem” u znak sećanja na Gagu Nikolića

U znak sećanja na velikana srpskog glumišta Dragana Gagu Nikolića, koji nas je danas napustio, umesto standarnog koncepta emisije “Veče sa Ivanom Ivanovićem“ večeras će biti emitovana specijalno izdanje emisije.

Nakon Ivanovog “stand-up“ nastupa, prisetićemo se gostovanja Dragana Gage Nikolića u Ivanovom “Keš taksiju“. U humanitarnom, VIP izdanju ove emisije, Dragan je odgovarao na kviz pitanja ali je razgovarao sa Ivanom o svemu, o Beogradu, odrastanju na >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << Crvenom Krstu, životu na Savi, staroj beogradskoj školi manira, prvim ulogama i statusu najvećeg šmekera među glumcima bivše Jugoslavije.

Gostovanje učesnika emisije “Tvoje lice zvuči poznato“, predviđeno za večeras, emitovaće se u nedelju, u 19.45h, pre početka šoua, navodi se u saopštenju Prva Tv.
Pogledaj vesti o: Dragan Nikolić

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sećanje na Gagu Nikolića: Specijalno izdanje emisije Veče sa Ivanom Ivanovićem

Izvor: Story, 11.Mar.2016

Umesto standarnog koncepta popularne emisije, nakon Ivanovog stand-up nastupa, gledaćemo gostovanje Dragana Gage Nikolića u jednoj emisiji...Foto: PROMO..Naime, u humanitarnom VIP izdanju emisije Keš taksi pre nekoliko godina, Dragan je odgovarao na kviz pitanja...Takođe je razgovarao s Ivanom oraznim...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.