Prvi put nakon Mandine smrti supruga Anja otkriva kako uči da živi bez njega (video)

Izvor: Svet, 20.Sep.2016, 14:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi put nakon Mandine smrti supruga Anja otkriva kako uči da živi bez njega (video)

Anastasija Anja Mandić, supruga legendarnog glumca Milorada Mandića Mande, koji je iznenada preminuo u junu ove godine, prvi put će pred kamerama posle smrti svog supruga u emisiji ”Magazin In” autorke Sanje Marinković govoriti o svom životu bez njega.
“Ja sebe ne pitam teška i velika pitanja. Ja živim od danas do sutra i kažem sebi da lepo dišem, hodam, imam svoj posao, verujem sebi da ja to mogu, imam Andriju, imam prijatelje i sve će biti dobro. Moram >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << da nastavim da živim svoj život”, rekla je Mandina udovica u Magazinu In.

Anja ovih dana igra u predstavi ”Priča se po gradu”, a sa njom glume i Dubravka Mijatović, Olga Odanović i Sena Đorović.
Prošlo je 40 dana od smrti glumca, supruga Anja neutešna: Od Mande mi je ostala ljubav…
Manda je preminuo iznenada u 56. godini, 15. juna, na bini usred premijere dečije predstave “Petar Pan” u pozorištu “Vuk Karadžić”, a iza sebe je ostavio suprugu Anju, četvoro dece, kao i niz uloga.
Sve ono što ju je sačekalo posle gubitka supruga, u kojim situacijama je sada jača i sposobnija nego što je slutila da može biti, gledaćete ekskluzivno u “Magazinu In” ove subotu od 17h.
frameborder="0" allowfullscreen>

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prvi put nakon Mandine smrti supruga Anja otkriva kako uči da živi bez njega (video)

Izvor: Scandal.rs, 20.Sep.2016

Anastasija Anja Mandić, supruga legendarnog glumca Milorada Mandića Mande, koji je iznenada preminuo u junu ove godine, prvi put će pred kamerama posle smrti svog supruga u emisiji ”Magazin In” autorke Sanje Marinković govoriti o svom životu bez njega...“Ja sebe ne pitam teška i velika pitanja....

Nastavak na Scandal.rs...

Mandina udovica: Moram da nastavim da živim svoj život

Izvor: Blic, 20.Sep.2016

Anja Mandić, supruga Milorada Mandića Mande koji je 15. juna ove godine iznenada preminuo, vraća se poslu...Anja, koja trenutno priprema predstavu "Priča se po gradu", gostovala je u emisiji "Magazin IN" i progovorila o životu nakon suprugove smrti...- Sebi ne postavljam teška pitanja. Živim od...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.