Prvi kuvar Srbije: Viktorija pobesnela zbog diskfalifikacije (Video)

Izvor: Poznati.info, 14.Sep.2012, 22:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi kuvar Srbije: Viktorija pobesnela zbog diskfalifikacije (Video)

Popularna rokereka izbačena iz novog rijalitija televizije “Pink” zato što nije htela da pravi zadato jelo, što se kosi sa pravilima emisije

Rok zvezda Snežana Mišković Viktorija trajno je diskvalifikovana iz “Prvog kuvara Srbije“ zbog nepoštovanja pravila emisije. Naime, pevačica je u epizodi koja je prikazana u četvrtak demonstrativno, bez opravdanih razloga, odbila da pravi palačinke, što je bio zadatak za sve takmičare. Ideja je >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << bila da ovu omiljenu poslasticu na kraju probaju četiri devojčice i donesu svoj sud o tome ko ju je bolje napravio.

Ta ideja se nije dopala Viktoriji, pa je ona umesto da pravi palačinke cele večeri jela sladoled “grandisimo”. Kasnije je čak pomagala i Jelici Sretenović, ali svoje palačinke nije napravila. Neki od takmičara, kao što je prethodno pomenuta glumica i Suzana Mančić, podržali su Viktoriju i kritikovali žiri.

Kako se ovo kosi sa pravilima igre, tročlani žiri je odlučio da je izbaci iz daljeg takmičenja. To će i biti saopšteno u večerašnjoj emisiji. Ona je na ovu odluku prvo pristala, ali se zatim vratila u studio i oštro reagovala, napadajući pre svega najstrožeg člana žirija, Petra Gajića, a onda i ostale takmičare, nazivajući ih pogrdnim imenima. Celokupan događaj biće prikazan u večerašnjoj epizodi koja počinje u 20.10 na TV “Pink”.

Pogledajte video-snimak za emisiju “Prvi Kuvar Srbije”.

(Telegraf.rs/foto: Kurir)

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Da zaprži čorbu: Viktorija pretila da će Petru baciti crve u restoran!

Izvor: Svet, 15.Sep.2012, 12:07

Rok zvezda Snežana Mišković Viktorija, koja je sinoć odlukom žirija diskvalifikovana u rijalitiju „Prvi kuvar Srbije”, napravila je skandal u Pinkovom studiju u Šimanovcima. Naime, pošto su joj Nenad Čanak, Petar Gajić i Velimir Veca Dejanović saopštili da mora da napusti dalje takmičenje...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.