Premijera: Poslušajte novi singl Emine Jahović i DJ Šoneta (video)

Izvor: Svet, 15.Jun.2015, 20:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijera: Poslušajte novi singl Emine Jahović i DJ Šoneta (video)

Jedna od najpoznatijih pevačica sa ovih prostora Emina Jahović udružila je snage sa poznatim producentom DJ Šonetom i reperom Tečom Gambino u novom hitu “Muške priče“.  Dugoočekivani spot konačno je ugledao svetlost dana, i sudeći po prvim reakcijama pesma pretenduje da bude jedan od najvećih hitova ovog leta.

Visokobudžetni spot sniman je na lokacijama u Beogradu i Dubaiju, i biće odlična uvertira za predstojeće vrele dane.

Emini >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << je ovo prva saradnja sa DJ-em i producentom DJ Šonetom i reperom Tečom, a trio će pesmu po prvi put izvesti uživo na Emininom nastupu u Beogradu u petak 19. juna.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lepotica u ‘Muškim pričama': Pogledajte novi spot Emine Jahović!

Izvor: Tracara.com, 15.Jun.2015

Da li pevačica ima potencijalni hit leta? (foto: PR) Jedna od najpoznatijih pevačica sa ovih prostora, Emina Jahović, udružila je snage sa poznatim producentom DJ Shonetom i reperom Tečom Gambino u novom hitu Muške priče.  Dugoočekivani spot konačno je ugledao svetlost dana, i sudeći po prvim...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.